Tokar'ın ağası Coşkun oldu

Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı, Alanyalıların buluştuğu Tokar Yaylası'ndaki şenlikte Oda Başkanı Taş ile yarışan Zafer Coşkun 33 bin TL teklif vererek yeniden ağa seçildi

Tokar'ın ağası Coşkun oldu
Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce bu yıl 15'ncisi düzenlenen Tokar Yaylası Şenliği'nde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alarak, konuklara müzik ziyafeti çektiler, Şenliğin ilk gününde sahne alan Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, alanı dolduran binlerce insana unutulmaz bir gece yaşatırken, şenliğin ikinci gününde de Ankaralı Ayşe Dinçer, şarkılarıyla hayranlarını eğlendirmeyi başardı. En son sahneye çıkan Niran Ünsal da sahne alarak, şarkılarını alanı dolduran vatandaşlar için söyledi.

ALANYALILAR TOKAR'DA BULUŞTU

Alanya siyasetinin ve iş dünyasının önemli isimlerini birarada buluşturan Tokar Yayla Şenliği'nde konuklar şarkılar eşliğinde bol bol eğlenirken, şenlikte hediye çekilişlerinde de vatandaşlar bol bol hediye kazanarak, bu şenliği fırsata çevirmeyi başardılar. Şenlikte ağalık seçimi de kıran kırana geçti. Tokar'da ağa olabilmek için Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş ile işadamı Zafer Coşkun yarıştı. Ve en son 33 bin TL teklif veren Zafer Coşkun, yeniden Tokar ağası olmayı başardı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83