Toklu'dan Alanya trafiğini rahatlatacak müjde!

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Kasım ayının sonunda Tosmur Kavşağı ile Çevre Yolu’nun bağlanacağının müjdesini verdi.

Toklu'dan Alanya trafiğini rahatlatacak müjde!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, AK Parti İlçe Binası’nda gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda yapılacak olan çalışmalar ve devam eden projeler masaya yatırıldı.

‘MAHALLE TEŞKİLATLANMALARI TAMAM’

Toplantı sonrası basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’nın 102 mahallesinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Mahalle teşkilatlarının önemine dikkat çeken Başkan Toklu, “Alanya’nın 102 mahallesinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyoruz. Çalışmaların ardından mahalle teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim mahallelerdeki en büyük gücümüz muhtarlardı. Bugün mahalle yapılanmalarımız ile istişarelerde bulunarak, görevlendirmeleri gerçekleştirdik.” dedi.

“ÜYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”
AK Parti’nin tüm Türkiye’de başlatmış olduğu üye çalışmasına Alanya’da devam ettiklerini belirten Başkan Toklu, “Kongreden önce koyduğumuz hedeflere kongreden sonra da adım adım devam ediyor. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız çalışmalara hız verdiler. Önümüzdeki süreçte de teşkilatlanmalarımızın önceliği üye çalışmasına devam etmektir. Bu çalışmaları yaparken bir yandan da Alanya’da yapılan yatırımları takip ediyor ve yatırımların hızlı bir şekilde bitirtilmesi için mücadele ediyoruz.” diye konuştu.

ALANYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK MÜJDE

Başkan Toklu toplantının sonunda ise Yeni Çevre Yolu’ndaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Kasım ayının sonunda Tosmur Kavşağı’nı Yeni Çevre Yolu’na bağlayacak kısmı açacağız. Alanya trafiği bu hamle ile bir nebze de olsa rahatlayacaktır. Bu konuda bizlere büyük destek veren, başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, bölge milletvekillerimize ve Karayolları Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83