Toklu'dan vergi borcu yapılandırma çağrısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, vergi borcu bulunan vatandaşları yapılandırmadan yararlanmaya çağırdı. 31 Temmuz’da sona erecek kampanya kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dışında kalan tüm vergi borçları yapılandırılabileceğini belirten Toklu, "Yapılandırmadan yararlanan vatandaşların borç faizleri silinirken sicilleri de temizlenecek." dedi.

Toklu'dan vergi borcu yapılandırma çağrısı
31 Temmuz tarihinde sona erecek yapılandırma kapsamında İlan ve Reklam Vergisi, Eğlence Vergisi, İş Yeri Açma Ruhsat Harcı, Tatil Günleri Çalışma Ruhsat Harcı, İşgal Harçları, Kaynak Suları Harcı, Tellallık Harcı, Bina İnşaat Harcı, Hayvan Kesim, Muayene ve Denetleme Harcı, Ölçü ve Tartı Aletleri Muayene Harcı, Su, Atık Su ve Katı Atık Ücreti, Analiz Ücretleri (havuz suyu, şebeke suyu, atık su), Kazı Tahrip Ücretleri, Otobüs ve Minibüs Ruhsat Harcı ve Durak Aidatı ile belediye mülkünü kullanan kiracıların kira bedelleri yapılandırılabiliyor. 

TOKLU ÇAĞRI YAPTI

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu bu önemli fırsatı kaçırmamaları için vatandaşlara çağrıda bulundu.31 Temmuz'da sona erecek olan yapılandırma fırsatının kaçırılmaması gerektiğini belirten Toklu, "Yapılandırma kapsamında peşin ödeme yapanların gecikme faizi de yüzde 95 oranında silinecek. Borcunu taksitle ödemek isteyenler için 6, 9, 12 ve 18 olmak üzere dört farklı taksit seçeneği bulunuyor. Vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmamalı. Tüm vatandaşlarımızı borç yapılandırmasından yararlanmaya davet ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83