Toklu: “Davamıza hizmet eden yol arkadaşlarımızla vefa için buluştuk”

‘AK Parti Antalya Vefa Buluşması' na ekibiyle birlikte katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Bu yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla vefanın her zaman gösterildiğini bu programda gördük. Davamıza hizmet eden yol arkadaşlarımızla vefa için toplandık" dedi.

Toklu: “Davamıza hizmet eden yol arkadaşlarımızla vefa için buluştuk”
AK Parti’de 2001 yılından bu yana görev yapan bütün partililer, Antalya’da düzenlenen ‘Dünden Bugüne, AK Parti Vefa Buluşması’nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes türel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ekibi de katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tüm partililere ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti. Partililerine davaları için en zor günde çalıştıklarından dolayı teşekkür ettiğini belirten Çavuşoğlu, “Önümüzde bir yerel seçim var. Sizler bu dava için en zor günlerde çalışan insanlarsınız, bu seçimde de yine çalışırsınız. AK Parti'nin ve belediyeciliğinin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte anlatacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Adaylarımız bir çalışırsa biz iki çalışacağız" dedi.

“AK PARTİ VATANDAŞIN GÖNLÜNDE HER ZAMAN TAHT KURDU”

banner111

Toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Toklu ise şunları söyledi: , "Cumartesi günü Dışişleri Bakanı'mız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya İl Başkanı'mız İbrahip Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Menderes Türel'in katılımlarıyla 2001 yılından günümüze kadar partimize emek vermiş, davamıza hizmet etmiş tüm yol arkadaşlarımızla Antalya İl Başkanlığı'mızın düzenlemiş olduğu vefa buluşmasında bir araya geldik. Eski ilçe başkanlarımızın, eski il yönetim kurulu üyelerimiz ile tüm partililer bu programda hazır bulundu. Biliyorsunuz AK Parti yaptığı hizmetler ile yaptığı çalışmalarla vatandaşın gönlünde her zaman taht kurdu. Bunun yanı sırada vefanın sadece semt adı olmadığını bu yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla vefanın her zaman gösterildiğini bu programda gördük. Başta İl Başkanı İbrahim Ethem Taş olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 09:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83