Toklu “Vatandaşlarımıza kapımız 24 saat açık”

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, bugün parti binasında vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Toklu,”Alanyalılara kapımız 24 saat açık” dedi. Daha sonra Toklu Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Toklu “Vatandaşlarımıza kapımız 24 saat açık”

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu yoğun programlarına devam ediyor. Hafta sonu yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarını bir araya getirerek teşkilat içi kaynaşmayı sağlamlaştıran Başkan Toklu, bugün ise vatandaşlarla bir araya geldi.

banner111

‘VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK’

Parti binasında vatandaşlarla buluşan Toklu, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinleyerek notlar aldı. Onlarca davetliyi ağırlayan Başkan Toklu, “Kapımız 24 saat tüm vatandaşlarımıza açık. Bugün parti binamızda birçok vatandaşımızla sohbet ettik, bazılarının sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştık. Bizleri ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ” dedi.

MECLİS ÜYELERİ İLE GÜNDEM DEĞERLENDİRİLDİ

Başkan Toklu, vatandaşların ardından Alanya Belediyesi’nin Ak Partili meclis üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alaaddin Işık ve Belediye Meclis Üyeleri ile gerçekleştirilen Haftalık Olağan Grup Toplantısı’nda Alanya’nın siyasi ve yerel gündemi değerlendirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 17:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83