Topçu için Alanya'da konferans düzenleyecek

Eğitim Bir Sen Alanya Temsilciliği, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri’nde Vefa Ödülü’ne layık görülen, fikir adamı ve eğitimci Nureddin Topçu için konferans düzenliyor.

Topçu için Alanya'da konferans düzenleyecek

Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan ’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans 07 Şubat 2019 Perşembe günü iki oturum şeklinde öğrenciler ve gençler için saat 14.00'te, yetişkinler için saat 20.00’de ALTSO'da konferans düzenleyecek.

Nureddin Topçu felsefe, sosyoloji ve psikoloji eğitimleri almış, millî bir mefkûre oluşturmak için çabalamış, yazar, akademisyen ve fikir adamıdır diyen Eğitim Bir Sen Alanya Temsilcisi Abuzer Gündoğar, "Nureddin Topçu’yu anlamak ve anlatmak, aşkı anlatmak gibidir; yani zordur. Her türlü gösteriş ve nümayişin dışında bir hayat süren bu Anadolu evladı, resmi görüşlerin, büyük kalabalıkların kabulüne yaslanma gayretlerine düşmeden, son nefesine kadar fikir peteğini doldurmaya çalıştı. Ömrünü her an büyük mahkemenin huzurundaymışçasına hesap vermeye hazır, hiçbir otoritenin tesirinde kalmadan milletinin meseleleriyle geçirdi. Nureddin Topçu ; “Millet mistikleri, büyük mustariplerdir.”  derken sanki kendini tarif ediyordu"dedi.

banner111

Gündoğar, Eğitim Bir Sen Alanya Temsilciliği olarak, ALTSO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan 'Maarif Davamız ve Nureddin Topçu' isimli konferans etkinliğimize tüm kültür sanat dostları davetlidir diye çağrıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 19:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83