Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi

Mayıs ayının ilk haftası olarak kabul edilen Trafik haftası kapsamında; Alanya Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Trafik Eğitim Derneği tarafından Atatürk Anıtı önünde trafik etkinliği düzenlendi.

Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi
Anıt önüne çelenk sunumu ile başlayan organizasyonda toplumsal farkındalık oluşturmak için trafik standı açıldı. Stantda, trafikte öncelikli işaretler, çocuk güvenliği ve toplumda trafik ilgili vatandaşlara bilgi verildi. Alkol testi gözlüğü ve trafik testleriyle vatandaşlar kuralları yaşayarak öğrendiler. Alanya Belediyesi minik trafikçiler üyeleri de sürücülere ve yolculara broşür dağıtarak günün anlamına dikkat çektiler. 

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Sorumlusu Bilge Toksöz; “Her yıl Mayısın ilk haftası kutlanan trafik haftası sebebiyle; trafik bilincinin artırılması amacıyla etkinlikler düzenliyoruz. Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda hafta içi her gün öğrencilere ve her cumartesi yetişkinlere trafik eğitimi veriyoruz. Ayrıca merkez ve köy okullarına trafik eğitimlerine gidiliyor.” dedi.



Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83