'Tüm Alanyalılara teşekkürler'

Alanya Kent Konseyi’nin 5.sini düzenleyip Alanya Belediyesi’nin destek verdiği; Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Bulu Abant ve Ankara Beypazarı gezisi sona erdi.

'Tüm Alanyalılara teşekkürler'

 Gezinin son gününde, Osman Gazi Köprüsün’den geçen kafile; Bolu’daki Abant Milli Parkı’nın karlarla kaplı harika doğasında keyifli vakit geçirdiler. 

banner111
Ankara’nın Beypazarı ilçesine de uğrayan kafile, eski evleri ziyaret edip, bol bol alışveriş yaptı. 

Pazar sabahı Alanya’ya ulaşan kafileyi; 350 kişinin aileleri karşıladı. Hiçbir sorun yaşanmadan tamamlanan gezinin ardından, katılımcılar organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederek, gelecek yılı dört gözle beklediklerini ifade adip vedalaştılar. 

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan “Bu gezimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm Alanyalılara teşekkür ederim. Her yıl büyüyen organizasyonumuza ilgi katlanarak artmakta. Özellikle İstanbul’da düzenlediğimiz Alanyalılar gecesine değerli katkıları için Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür etmek istiyorum. Geçen yıl ilk kez düzenlediğimiz Alanyalılar gecesine bu yıl katılımın daha da fazla olması bizi ayrıca mutlu etti. İstanbul’da ikincisini düzenlediğimiz bu geceden sonra, İstanbul’da Yaşayan Alanyalılar, ismi ile yeni kurulacak bir derneğe ön ayak olmuş olmamızda bizi bir kez daha gururlandırmıştır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83