Tuna: Biz kazanırsak, Alanya kazanacak

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna, “Biz kazandığımız zaman Alanya kazanmış olacak, projelerimizle geliyoruz” dedi.

Tuna: Biz kazanırsak, Alanya kazanacak
Nisan ayında yapılacak olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri için çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Mustafa Tuna, sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluştu.

Seçim ofisinde, ekibinden bazı isimlerle birlikte basın mensuplarına açıklama yapan Mustafa Tuna, Alanya’da ticari hayatın her geçen gün kötüye gittiğini ifade ederken, “Seçimi kazanıp, göreve geldikten sonra hayata geçireceğimiz projelerle Alanya’nın ticaretine katkı yapıp, işadamlarımızı, esnafımızı rahatlatacağız” dedi.

BALIK TUTMASINI ÖĞRETECEĞİZ

Alanya’da son dört yıldır ticari yaşamın canlandırılması adına hiçbir şey yapılmadığının altını çizen Mustafa Tuna, “Ekibimizle birlikte çok güzel projeler hazırladık. Biz balık vermeyeceğiz, balık tutmasını öğreteceğiz. Bu anlamda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası hiçbir çalışma yapmadı. Alanya’da işadamlarımız, esnafımız büyük sıkıntı içinde, ancak bunu gören, çözüm yolu gösteren, öncülük eden kimse yok. Bu boşluğu biz dolduracağız” şeklinde konuştu.

EKİP OLABİLMEK ÖNEMLİ

Ekibinde yer alan isimlerin son derece değerli, çalışkan ve üretken isimler olduğunu vurgulayan Mustafa Tuna, “Ben değil, biz varız. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nı hep birlikte yöneteceğiz. Hep benim dediğim olacak anlayışında bir insan asla değilim. Ekibimizle birlikte, tüm üyelerimizin fikrini, görüşünü alarak sorunları aşacağız. Sorunların çözümü için, dosyalar hazırlayıp, çözüm yolarlını da göstererek, kamuoyu oluşturup, ilgili makamları harekete geçireceğiz” dedi.

ALANYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Tek amaçlarının Alanya’da ticaret yapan insanların önünü açmak olduğunu ifade eden Tuna, “Kendimiz için değil, Alanya için çalışacağız. Kendi cebimizi doldurmak için değil, esnafımızın kazanması için çaba göstereceğiz. Bu anlamda Alanya’nın son dört yılı heba olmuştur. Bunu ekibimizle birlikte biz telafi edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83