Tuna, bölgenin en büyük fuarında boy gösterdi

ALTSO Başkan Adayı Tuna, Avrupa ve Asya'nın en büyük sera teknolojisi fuarı olan Growtech Eurasia'yı ziyaret etti.

Tuna, bölgenin en büyük fuarında boy gösterdi

Growtech Eurasia 17. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna'yı ağırladı. Tuna, Antalya'da yapılan bu önemli fuara 2. meslek komitesi üyeleri ile birlikte ziaret etti.

banner111
Bu yıl partner ülke Çin Halk Cumhuriyeti'nden 100'ü aşkın firmanın da katıldığı Avrupa ve Asya'nın en büyük sera teknolojileri fuarları arasında yer alan Growtech Eurasia 17.Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı'ni ziyaret eden Tuna'ya ilgi büyüktü.

Mustafa Tuna ve ekibi yapmış oldugu ziyaretlerde Alanya için de çok büyük öneme sahip sera teknolojileri, tohum, zirai ilaç ve gübre ve sulama sistemleri hakkında firmalarla görüş alışverişinde bulundu.

ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna bu kritik ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  

"İlçemizin en önemli gelir kaynaklarından birisi olan tarım sektörü her yönüyle desteklenmesi gerektigini, özellikle yenilikçi teknolojilerin tanıtılması anlamında bu tarz fuarların katkısının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Bu yıl fuarın katılımcı firmalar ve ziyaretçi anlamında rekor bir katılımın sağlandığını bolgemiz çiftçisi, komisyoncusu ve zirai ilaç ve gübre bayilerinin fuara ilgisinin büyük olduğunu görmek beni mutlu etti."

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83