Tuna'dan danışmanlık ve kurye sözü

ALSMO üyeleriyle bir araya gelen ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, “Üyelerimizin işlerinin gelişmesi için profesyonel ekiplerle destek danışmanlık uygulaması getireceğiz. Yol gösterici olacağız. Kurye hizmetiyle, üyelerin istediği evraklar ayaklarına kadar gidecek” dedi.

Tuna'dan danışmanlık ve kurye sözü
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna, Alanya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve oda üyeleriyle Keyf-i Ala Restoran’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldik. Sektörün sorunlarının konuşulduğu toplantıda ALTSO Başkan adayı Tuna, geleceğine yönelik projelerini muhasebeci mali müşavirlerle paylaştı.

PROFESYONEL EKİPLE DANIŞMANLIK

ALTSO üyelerine danışmanlık ve kurye hizmeti vereceklerini belirten Tuna, “Profesyonel ekiplerle üyelerimizin işlerinin gelişmesi için destek danışmanlık uygulaması getirip, yol gösterici olacağız. Üyelerin yapacağı yatırımın maliyetini, rantabl olup olmadığını ve piyasa araştırmasını belirleyip onlara rapor halinde sunacağız. Bu rapor; her iş kolu, her yatırım ve her üye için ayrı ayrı tekrardan hazırlanacak. Üyelerin yapacağı yatırımlar için gerekli olan finansman ihtiyacına uygun kredi seçenekleri araştırılacak” dedi.

ÜYELERE KURYE HİZMETİ

Üyelerin yapacağı yatırımlar için ilgili bakanlık, Avrupa Birliği ve çeşitli kalkınma ajanslarının teşviklerinin araştırılacağını söyleyen ALTSO Başka adayı Tuna, “Üyemizin önüne finansman anlamında en doğru maliyet seçeneği sunulacak. Yatırım sonrası üretilen ürünün, pazar araştırması yapılacak. Üyelerimiz, odasını her zaman yanında hissedecek. Kurye hizmetiyle, üyelerin talep ettikleri evrakları ayaklarına kadar getireceğiz. Ve bunun karşılında herhangi bir ücret de istemeyeceğiz. Kurye hizmeti sayesinde üyelerimizin zamandan kaynaklanan sorunlarını ortadan kaldıracağız” ifadesini kullandı.

ÜYELERE ÖDÜL TÖRENİ

Muhasebecilerin sadece vergi mükellefinin muhasebe defterlerini tuttukları konusunun toplumda yanlış bir algı olduğunu ve mali müşavirlerin de kamu hizmeti ifa ettiklerinin asla unutulmaması gerektiğini söyleyen Tuna, “Her yıl Mayıs ayında başarılı üyelerimiz için ödül töreni düzenlenecek. Alanya’da, ‘Yılın enleri’ adı altında düzenlenecek törende en çok vergi ödeyen, istihdam sağlayan, KDV ödeyen, yatırım ve üretim yapan başarılı üyelere ve şirketlere ödülleri verilecek. Ödül töreniyle hem üyelerimiz onurlandırılacak hem de başarı için diğer kişiler teşvik edilmiş olacak” diye konuştu.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKTİRİLDİ

Düzenlenen toplantıdan dolayı ALTSO Başkan adayı Tuna’ya teşekkür eden ALSMO Yönetim Kurulu Başkanı Gökçeoğlu, işbirliğiyle Alanya’nın geleceği için ortak akılda bir araya gelinmesi gerektiğini belirtti. Konuşmaların ardından ALTSO Başkan adayı Tuna, ekibi ve ALSMO Yönetim Kurulu Başkanı Gökçeoğlu ve oda üyeleri hep birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83