Tuna kendi adına internet sitesi kurdu

Önümüzdeki seçimlerde ALTSO Başkan Adayı olan Mustafa Tuna kendi adına bir internet sitesi kurdu.

Tuna kendi adına internet sitesi kurdu
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)'nın önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerinde başkan adayı olacağı günler öncesinden bilinen Mustafa Tuna, çalışmalarına devam ediyor. Mustafa Tuna, seçim döneminde ve sonrasında basın açıklaması, duyuru ve kendisiyle ilgili haberlerin paylaşılacağı bir internet sitesi kurdu. İnternet sitesinde ilk dikkat çeken ise Tuna'nın seçim sloganlarının yer alması ve isminin önüne ALTSO Başkan Adayı sıfatının eklenmesi oldu.

Yeni açılan internet sitesi ile ilgili açıklama yapan Tuna, şunları kaydetti:

Basın açıklamalarından projelere, duyurulardan faaliyetlerimize kadar birçok başlığın yer aldığı //www.tunamustafa.com/ adlı internet sitemiz yayındadır.

Değerli Hemşehrilerim;

Alanya sevdamızla, toplumsal birlik ve kardeşliğe önem vererek heyecanla çıktığımız bu yolda; ‘Berber olma zamanı’ diyoruz.

Alanya tutkumuzla, bölgeyi marka yapma yolunda duyduğumuz inançla; ‘Alanya'nın bize ihtiyacı var diyoruz’ diyoruz.

Bilgi toplumunun olmazsa olmazı hızlı erişilebilirlik için web sitesi kullanımı, işlevsellik anlamında çok önemlidir. Gelişen teknolojiler ve çağdaş anlayış için yeniliklere açık olunmalıdır. Alanyamızın bize olan talepleri, bizim sevdamız ve tutkumuz doğrultusunda sizlere yapacağımız hizmetler, ilk elden bu web sitesi vasıtasıyla duyurulacaktır. Web sitemizin sizlerin katkı ve önerileriyle daha da gelişeceğinden hiçbir şüphem yok.

Ayrıca Alanya’yı çocuğunda-yaşlısına, esnafından-işadamına kadar geleceğe ümitle bakan insanların yaşadığı bir yer yapmak istiyoruz. Emeğimizin, çabamızın boşa gitmediği yıllar istiyoruz. İçinde bulunduğumuz zaman Alanyamız için altın değerindedir. Bizim hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde de en büyük güç ve güvence siz saygıdeğer hemşehrilerimizsiniz. Duyulan güven ve destek bizi bir yapıp, Alanya’nın gelişimini sağlayacaktır. Umutlu bir geleceğinin oluşması için duyduğunuz güven, gösterdiğiniz destekten dolayı hemşehrililerime teşekkürü borç bilirim. Şimdi, ‘Beraber olma zamanı’ Şimdi, ‘Alanya'nın bize ihtiyacı var’

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83