Tuna'nın ALTSO için 4T projesi

ALTSO Başkan adayı ve Alanya Belediye Meclis üyesi Mustafa Tuna, 24 meslek gurubunda bulunan işadamı ve işkadınlarıyla bir araya geldi. Başkan adayı Tuna, “Üyelerle sürekli temas halinde olup, telkinlerde bulunacağız. Taleplerini dinleyip, takipte kalacağız. Buna 4T stratejisi diyoruz. Programlı, ekip halinde, özverili, uzaman rehberler koordinesinde ve fedakârca Alanyamız için çalışmalıyız” dedi.

Tuna'nın ALTSO için 4T projesi

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı ve Alanya Belediye Meclis üyesi Mustafa Tuna, ALTSO’ya kayıtlı 24 meslek gurubunda bulunan işadamı ve işkadınlarıyla Keyf-i Ala Restaurant’ta istişare ve strateji toplantısı için bir araya geldi. Restoran girişinde meslek üyelerini tek tek karşılayan Başkan adayı Tuna, katılımcılara teşekkür etti.

banner111
ÇÖZÜM OMUZ OMUZA 

İşadamı ve işkadınları tarafından ilgiyle karşılanan Tuna, istişare ve strateji toplantısında bir konuşma yaptı. Seçim takvimi belli olmamasına rağmen aralıksız ve bilinçli bir şekilde üyelerle bir araya geldiklerini söyleyen Başkan adayı Tuna, “Odamızın bağımsızlığını yeniden sağlamak, üyelerimizden aldığımız gücü daha etkin kullanmak için sizlerle bir aradayız. Ekonomik ve sosyal sorunların çözümü noktasında omuz omuza olmalıyız” dedi.

4T STRATEJİSİ 

Alanya’nın gelişimi için atılan her adımın, edilen her kelimenin önemine değinen Başkan adayı Tuna, “Stratejilerimizden birisi ‘4T’ projesi. Üyelerle sürekli temas halinde olup, telkinlerde bulunacağız. Taleplerini dinleyip, takipte kalacağız. Programlı, ekip halinde, özverili, uzaman rehberler koordinesinde ve fedakârca Alanyamız için çalışmalıyız” ifadesini kullandı.

BERABER OLMA ZAMANI

Alanya’nın kendilerine ihtiyacı olduğunu belirten Başkan adayı Tuna, “Beraber olma zamanı. Çıkılan hizmet yolunca birlik olalım. Önce cenabı Hakka sonra sizlere güveniyorum. Siz de önce Hakka sonra bana güvenin. Hedeflerimizi beraber gerçekleştirmedeki en büyük güç ve güvence siz üyelerimizsiniz” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda Tuna,  24 meslek gurubunda bulunan üyelerle bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83