Tuna'nın projeleri e-kitaçıkta

ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, projelerinin yer aldığı kitapçığı dijitale taşıdı. Tuna, “Alanya ticaretine, ekonomisine ve halkına; yeni umutlar, yatırımlar ve kazançlar sağlamak için hazırladığımız projelerimizin yer aldığı kitapçığımızı, e-kitap olarak dijitale de taşıdık” dedi.

Tuna'nın projeleri e-kitaçıkta
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna, saha çalışmalarının yanı sıra sosyal medya ve dijital ortamda da hız kesmiyor. Alanya’nın geleceğine yön verecek projelerini bir kitapçıkta toplayan ALTSO Başkan adayı Tuna, yazılı dokümanları e-kitap olarak dijitale taşıdı.

KİTAPÇIK DİJİTAL ORTAMDA

Kişisel internet sitesi www.tunamustafa.com üzerinden dijital ortama taşıdığı e-kitapçığın kapak sayfasında “Beraber olma zamanı” ve “Birlik olalım Alanya kazansın” sloganları yer alırken, imza olarak Mustafa Tuna ve ekibi yazması dikkat çekti. 20 sayfalık kitapçıkta Alanya’ya yön verecek projelerin yanı sıra Tuna’nın ALTSO üyelerine yazısı ve öz geçmişi de yar aldı.




ALANYA’DA BİR İLK

ALTSO üyelerine her koşulda ve her yerden ulaşmak istediğini belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Alanya ticaretine, ekonomisine ve halkına; yeni umutlar, yatırımlar ve kazançlar sağlamak için hazırladığımız projelerimizin yer aldığı kitapçığımızı, e-kitap olarak dijitale de taşıdık. Alanya’yı geleceğe ümitle bakan insanların yaşadığı bir yer yapmak istiyoruz. Projelerimizi e-kitaba taşıyarak da Alanya’da bir ilki gerçekleştirdik. İsteyen herkes //www.tunamustafa.com/wp-content/uploads/e-kitap/ adresine girip kitapçığımıza ulaşabilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83