Tuna, turizm sezonunu değerlendirdi

Turizm sezonu ile ilgili açıklamalarda bulunan ALTSO Başkan Adayı Tuna,"Gelen turisti her zaman bir nimet olarak görmemiz gerekiyor. Gelmediği zaman yaşadığımız sıkıntıyı hep beraber gördük. Biz bu gelen misafirlerin kıymetini bilmemiz lazım" dedi.

Tuna, turizm sezonunu değerlendirdi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) seçimleri öncesinde ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, seçim çalışmalarını sürdürerek değerlendirme toplantısını yaptı. Seçim çalışmalarından söz eden Tuna, "Haftalık değerlendirme toplantılarımızı Salı akşamları yapıyoruz. Bütün arkadaşlarımız nizami olarak toplantıya katılıyorlar. Ben bundan mutluluk duyuyorum. Arkadaşlarımda da aynı bende olan arzu ve istekleri var. Ben bundan memnunum. Arkadaşlarla beraber bir haftanın değerlendirmesini yaparken arkadaşlarımızın yaptıkları ziyaretleri değerlendiriyoruz. Geçen hafta aldığımız kararların uygulanmasını yapıyoruz. Bunların sonuçlarını paylaşıyorum. Arkadaşlarımızda sağolsunlar bana yardımcı oluyorlar. Dün akşam yapmış olduğumuz projeler hakkında değerlendirme yaptık. Bu değerlendirmemin içinde seçimi kazandığımız takdirde bizim vaatlerimiz arasında olan tarım, turizm, eğitim, tanıtım ile ilgili ve odanın normal iç işlerinin işleyişi ile ilgili çalışmalarımız var. Bunlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Üyelerimiz bize görev verdikleri takdirde bu çalışmaları planladığımız şekilde üyelerimiz ile paylaşıp Alanya'ya hizmet edilmesi noktasında çalışmalarımız sürüyor” dedi

'TURİZME BAĞLANDIK'

Ayrıca turizm sezonuna değinen Tuna, “Son 3 yılda turizmdeki ve ekonomideki daralma bölgemizi derinden etkilemiştir. Geçen yıl birazcık toparlanma yılı olmuştur. Ama 2018’de bütün üyelerimiz kendilerini toplayacaklar. Öyle inanıyoruz. Gelen veriler de bu doğrultuda gözüküyor. Avrupa pazarında ortalama yüzde 30 artış var. Bu artışların üyelerimize ve Alanya'mıza iyi bir canlılık getireceğine inanıyorum. Bu arada tesislerimiz gelen misafire en iyi hizmeti verebilmek için tadilatlarını ve yenilenmesini hızla sürdürüyorlar. Esnaflarımız da aynı şekil hazırlıklarını sürdürüyor. Gelen turisti her zaman bir nimet olarak görmemiz gerekiyor. Gelmediği zaman yaşadığımız sıkıntıyı hep beraber gördük. Hepimiz turizme bağlanmışız. Biz bu gelen misafirlerin kıymetini bilmemiz lazım. Misafirlerimizi en iyi şekilde davranarak memnun ederek buraya bir gidip bin gelmelerini sağlayacak şekilde hizmetler sunmalıyız. Bizim göreve geldiğimiz zamanki projelerin içeresinde eğitim programız var. Kış aylarında sürekli üyelerimizle ve diğer meslek sahipleri ile görüşerek eğitimler vereceğiz. Bunun alt yapısını güçlendireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83