Türel'den 'Ata'yı Anma' mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 10 Kasım 'Ataürk'ü Anma Günü' ile ilgili mesaj yayınladı

Türel'den 'Ata'yı Anma' mesajı

 Türel'in mesajı şöyle: Bağımsızlık mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. 

banner111
Milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin daha da üstüne çıkartmak onun hedef ve hayallerini gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. 

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı’nda sağladığı milli birlik ve beraberlik şuuru ilk gün gibi devam ediyor. Milletimiz o günlerde olduğu gibi şimdi de kendisine karşı oyun oynamak isteyenlere en güzel cevabı veriyor.

Öyle ki, ülkemizin son dönemde yaşadığı işgal girişimi ve terör saldırılarına karşı milletimiz sarsılmaz bir inanç ve güvenle, Kurtuluş Savaşı ruhuyla Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmıştır. Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün gösterdiği büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, her zamankinden daha kuvvetli ve emin adımlarla geleceğe yürüyor. 

Bu kutlu yürüyüşte Cumhuriyetimize yapacağımız en büyük hizmet çalışmaktır. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’yı dünyanın parlayan yıldızı haline getirmek için Atatürk’ün gösterdiği hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Gerçek Atatürk sevgisinin millete hizmet ve Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle hareket ediyor ve 2023 hedeflerine ülkemizi taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Atatürk’ün söylediği gibi  ‘Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir. “Antalyamızı hak ettiği yere ulaştırmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. 

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve arkadaşlarını, bu vatan için şehadet şerbeti içmiş bütün şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 10:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83