Türel'den Böcek'e ASAT yanıtı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ASAT'ın borcuyla ilgili yaptığı açıklamalara eski başkan Menderes Türel sert tepki gösterdi.

Türel'den Böcek'e ASAT yanıtı

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT'ın, Büyükşehir Belediyesi eski başkan Menderes Türel döneminden kalma borcuyla ilgili sert açıklamalarda bulunmuş, CK Akdeniz'e tepki göstermişti.

banner111
Eski Başkan Menderes Türel, Muhittin Böcek’in ASAT’ın borcuyla ilgili yaptığı açıklamaya sessiz kalmadı. 

Türel konu hakkında şunları söyledi:

“ASAT’ın 78 milyon liralık elektrik borcunu diline dolayan Muhittin Böcek’in Dünya Bankası’ndan özel gayretlerimizle sağladığımız yaklaşık 400 milyon liralık yatırım finansman kredisini, kuruşuna dokunmadan bıraktığımızı ifade etmemesine şaşırmadım.

Mazeret üretme çözüm üret. Borç mu hibe mi tartışması yapanlara küçük bir hatırlatma. Kredi 30 sene vadeli ve ilk beş senesi ödemesiz. Yani borcun geri ödemesi Muhittin Böcek döneminde başlamıyor.

Faiz ise LİBOR + 1.40. Menderes Türel’e teşekkür etmeseniz de bir an önce Antalya için gerekli yatırımları yaparak sudan ucuz bu krediyi kullanmayı Muhittin Böcek’e hatırlatsanız daha faydalı olur.” 

Türel daha sonra sosyal medya hesabından, CK Akdeniz'in Böcek'in sözlerini  yalanladığı haberi, "Maske düştü" notuyla paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 09:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83