TÜREL'E BAŞARI ÖDÜLÜ

Geçtiğimiz 5 yılda yapılan yatırımdan fazlasını 1 yılda Antalya’ya kazandıran ve tahmini bütçede gelir fazlası vererek eşine az rastlanacak bir başarıya imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e Adana’da başarı ödülü verildi.

TÜREL'E BAŞARI ÖDÜLÜ

Adana’da yayın yapan 5 Ocak Gazetesi’nin 17’nci kuruluş yıldönümü kutlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de davetli olduğu geceye Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İşadamı Ömer Sabancı, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Toyota CEO’su Ali Haydar Bozkurt’un da aralarında bulunduğu isimler katıldı.  600’ya yakın davetlinin katıldığı gecede Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Keman Sanatçısı Ezgi Türkoğlu ve Grup Mega sahne aldı.

banner111
Gecede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile birlikte ödül verildi. Başkan Menderes Türel hayata geçirdiği yatırımlar ve Türkiye’ye örnek olan belediyecilik modeli nedeni ile özel ödüle layık görüldü.  Başkan Türel ve Fatih Terim, ödüllerini Adana Valisi Mustafa Büyük’ün elinden aldı.

Geceye eşi Ebru Türel ile birlikte katılan Başkan Menderes Türel hayatı boyunca birçok ödüle layık görüldüğünü ancak bunlar içinde en değerli olanların toplumun nabzını en iyi tutan kişiler olan gazeteciler tarafından verilenler olduğunu ifade etti. Antalya’da rakamlarla bir başarı hikayesi yazdıklarını anlatan Türel, hayata geçirdikleri yatırımların, kısa süre içinde tüm Türkiye’ye yayılan örnek hizmetlerin farklı bir ilde ödüllendirilmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Tüm Türkiye’ye yayılan uygulamalardan birinin de Okullar Ligi olduğunu dile getiren Türel, birlikte ödül aldığı Fatih Terim’in Antalya’da geçen yıl başlattıkları okullar ligi projesinin tüm Türkiye’ye yayılmasına öncülük ettiğini kaydetti. Başkan Türel, Fatih Terim ile birlikte Antalya’da Türk futboluna bir kamp tesisi kazandırmak için çalıştıklarını dile getirdi. 





Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83