Türel: İlçelere çok hizmetler yaptık

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bazı temel atma ve açılış törenlerine katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’da ilk olarak Belediyeyi ziyaret ederek burada, sivil toplum örgütü temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere bir çok hizmetler yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini söyledi.

Türel: İlçelere çok hizmetler yaptık

Kumluca’da da bazı hizmetlerin temelini atmak, bazılarının ise açılışını gerçekleştirmek üzere bulunduklarını ifade eden Türel, “Biz hizmet yapmaktan, milletin hizmetkarı olmaktan mutluyuz. Ömrümüz oldukça da hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama bizim hizmetlerimizi hazmedemeyenler, yaptıklarımızı anlayamayanlar maalesef geçmişte olduğu gibi bugün de karalama kampanyasını sürdürüyorlar. Ama bu bizi asla yıldırmadı, yıldıramayacak.” dedi.

banner111
Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana vatandaşların yol, su, sosyal donatı alanları gibi bir çok ihtiyaçlarını karşılamak, bu hizmetleri vatandaşların ayağına getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Türel, bazılarına göre hayal olan, bazılarının ömrümüzde böyle bir hizmeti görebilir miyiz diye düşündüğü hizmetlerin bir çoğunu gerçekleştirdiklerini belirtti.
Türel şunları söyledi:

“Bugün Kumluca’da Karaağaç içme suyuyla 13 mahallemizin içme suyu sorununu çözmek için temelini atacağız. Bu sorun 40-50 yıldır çözülememiş bir sorundu. Mavikent Yenicepınar içme ve sulama suyunun açılışını gerçekleştireceğiz. Beykonak Rekreasyon alanının temelini atacağız. Kumluca - Finike ortak kullanacağı modern kesim hanenin açılışı yapacağız. Tüm bu hizmetleri, vatandaşlarımızın rahat, huzur ve daha güzel yaşamı hak ettikleri için yapıyoruz. Ama her zaman olduğu gibi (İstemezük) zihniyeti, bugünde karşımızda. Biz ne zaman iyi bir iş yapmaya kalksak, bugünün hayırcıları, hep karşı çıktılar. Büyükşehir yasası çıkacağında, (Antalya’dan Kaş’a, Gazipaşa’ya hizmet mi gider) dediler. Bakın bugün gidiyor hizmet. Şimdi referandum içinde aynı şeyi söylüyorlar. Neymiş efendim, rejim değişiyormuş, tek adamlık sistemiymiş. Bunların zihniyeti bozuk, bunlar hayatlarına hayırla başlamışlar. Ama bilmiyorlar ki evet deseler, herşey daha güzel olacak.”

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Kumluca’nın tarihi ve önemli bir günü yaşadığını belirterek, bugünün yaşanmasında büyük emeği bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Büyükşehir olarak Kumluca’da bir çok hizmetin yürütüldüğünü anımsatan Çetinkaya, yapılacak içme ve sulama suyu, Beykonak Rekreasyon alanı ve Kumluca-Finike kesimhanesinin ilçeye yeni bir imaj kazandıracağını söyledi.
Konuşmaların ardından, sırasıyla Belen Mahallesinde 13 Mahalleye içme suyu sağlayacak ve 400 günde tamamlanması planlanan Karaağaç içme suyu temel atma, Mavikent Yenicepınar içme ve sulama suyu açılışı, Beykonak Rekreasyon alanı temel atma ve Kumluca - Finike ilçelerinin ortak kullanacağı kesim hanenin açılışı gerçekleştirildi.

Kumluca’daki temel atma ve açılış törenlerine Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi ilçeler koordinatörü İsa Akdemir, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83