Türel otobüs aldı, Mahmutlar halkı da istedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni otobüs alınca, Mahmutlar Mahallesi sakinleri harekete geçerek 'Bizde istiyoruz' dediler.

Türel otobüs aldı, Mahmutlar halkı da istedi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel geçtiğimiz günlerde şehre yeni alınan otobüsleri tanıttı. Antalya içinde hizmet verecek olan 116 adet 80 kişilik otobüsler oldukça beğenildi.

Türel'in otobüs açıklaması sonrası Mahmutlar halkı da harekete geçti sosyal medya üzerinden Türel'e istekte bulunan vatandaşlar Mahmutlar Mahallesine de otobüs alınmasını istediler. 

'BALIK İSTİFİ GİBİ'

Sacit Şahin isimli bir vatandaş Türel'e yazdığı yorumda , "Sayın Başkanım Menderes Türel Bey; Bu otobüslerden Alanya Mahmutlar Mahallesine de gönderirseniz çok mutlu oluruz. Vallahi buradaki eski ve miladı dolmuşlarla her sabah ve her akşam balık istifi şeklinde iş yerine ve eve gitmekten rezil olduk. Başkanım şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. Saygılar." dedi.

Şahin gibi bir çok vatandaşta yeni otobüslerin hayalini kurarken, konuyla ilgili Alanya Adres'e konuşan Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, "Bizdeki dolmuşların kapasitesi 18 kişi. Bizde 80 kişilik otobüsler istiyoruz. Hem vatandaş hem de otobüscüler rahatlayacak. Umarım yetkililer bu konuya önem verir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 12:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83