TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NE ÜNLÜ AKINI

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 28-29-30 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NE ÜNLÜ AKINI

 Türkiye’nin ünlü sanatçıları Şebnem Ferah, Serdar Ortaç ve Demet Akalın ücretsiz gerçekleşecek olan konserlerde, Alanya halkına ve hayranlarına unutulmaz 3 gün yaşatacak.

banner111
TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NE ÜNLÜ AKINI

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 28-29-30 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Türkiye’nin ünlü sanatçıları Şebnem Ferah, Serdar Ortaç ve Demet Akalın ücretsiz gerçekleşecek olan konserlerde, Alanya halkına ve hayranlarına unutulmaz 3 gün yaşatacak.

Her geçen yıl dünya çapında popülaritesi artan Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin bu yıl 16.sı düzenlenecek. Çeşitli organizasyonlarla dünyanın her yerinden katılım beklenen festivalde, birbirinden ünlü sanatçılar sahneye çıkacak. Organizasyon için hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdüren Alanya Belediyesi’nin, bu yılda ses getirecek bir organizasyona imza atması bekleniyor.

FESTİVALE ÜNLÜ AKINI

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 16.sı düzenlenecek olan Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, birbirinden ünlü sanatçıları misafir edecek. Organizasyonun ilk günü pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, ikinci günü besteleri ve kendisine has tarzıyla Şebnem Ferah ve son gün sahne şovları ve şarkılarıyla izleyenleri coşturan Serdar Ortaç sahneye çıkacak. Ayrıca ünlü Djler Hüseyin Karadayı, Suat Ateşdağlı ve Haluk Sarıtaş, sahne performansı ve müzik şovlarıyla festivale renk katacaklar.

YÜCEL: “MUAZZAM BİR FESTİVAL OLACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, organizasyon toplantısında sorumlu müdürlüklerden festival hazırlıkları ile ilgili bilgi alırken organizasyonun kusursuz geçmesi için bütün hazırlıkların titizlikle yapılmasını istedi. Başkan Yücel; “Alanya her yönüyle farklı ve muhteşem bir şehir. Farkımızı da bu festivalle bir kez daha güçlü bir şekilde göstermeliyiz. Halkımıza ve gelecek olan misafirlerimize kusursuz bir organizasyon hazırlıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı unutulmazlar arasına girecek bu festivalimize davet ediyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83