Turizmciye Almanya'dan güzel haber

Araştırma kuruluşu Gfk'nin seyahat acentelerinden derlediği verilere göre, Almanya'dan kış döneminde Türkiye'ye gelmek üzere rezervasyon yapanlar geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8 arttı.

Turizmciye Almanya'dan güzel haber
  
Araştırma kuruluşu Gfk’nin seyahat acentelerinden derlediği verileri değerlendiren Alman Seyahat Endüstrisi Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, yaz döneminde Türkiye satışlarının geçen yıla göre ciddi artış gösterdiğini, artışın kış rezervasyonlarında da görüldüğünü söyledi.
 
DRV’nin Calabria'daki konferansında konuşan Norbert Fiebig, Türkiye, Tunus, Mısır ve Yunanistan için geçen yıla göre daha yüksek rezervasyonlar yapıldığını belirterek, Türkiye’ye yönelik kış satışlarının da artarak devam ettiğini söyledi.
 
Fiebig, Almanya’da Türkiye için 2018 yaz satışlarının geçen yıla göre artış gösterdiğini, Tunus’taki artışın yüzde 80 Yunanistan’ın yüzde 20 olarak gerçekleştiğini, İspanya satışlarının ise tek haneli de olsa düştüğünü, bunun, otelcilerin fiyat politikalarından kaynaklandığını belirtti.
 
Fiebig, DRV pazar Araştırma Komitesi verilerine göre, büyük tur operatörlerinin geçen yıla göre daha çok büyüdüğünün görüldüğünü söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 11:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83