Türk Bayrağı için tüm mahalleli seferber oldu

Sabah saatlerinde Alanya'nın Toslak Mahallesi Kızılca bölgesinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Türk Bayrağı için tüm mahalleli seferber oldu
Yangına 4 itfaiye ve bir yangın helikopteri ile müdahale edildi. Yaklaşık 300 dönüm arazi kül oldu. Yangına erken müdahale edilmesi tehtid altındaki 50 ev kül olmaktan kurtardı. 

TÜRK BAYRAĞINI YANMAKTAN KURTARDILAR 

Toslak Mahallesi'nin en yüksek yerine dikilen Türk Bayrağı alevlerin arasında kaldı. MHP Toslak Mahalle Başkanı ve Sulama Kooperatifi Başkanı olan Alirıza Selimoğlu tarafından mahallede anons yaptırılarak tüm mahalleli bayrağın bulunduğu yangın mahallinde toplandı. Mahalle halkı itfaiye ekiplerinin de yardımıyla göndeki Türk Bayrağı yanmaktan kurtardılar.
Selimoğlu yaptığı açıklamada,"Toslak mahallesinin en yüksek bölgesine Türk Bayrağı dikmiştik. Mahallemizi temsilen o şanlı bayrağımız bugün çıkan yangının tam ortasında kaldı. Vatandaş olarak mahallede anons yaptık  bütün vatandaşı oraya yönlendirdik. İtfaiyenin de yardımıyla o şanlı bayrağımızın yanmaması zarar görmemesi için bütün gücümüzü sarf ettik o ecdadımızın şanlı bayrağına en küçük bir zarar vermeden indirdik. Her taraf yandı ama çok şükür bayrağımızı koruduk bu noktada söndürme noktasında destek olan mahalleliye jandarmamiza, itfaiye ekibine çok teşekkür ederim 'Gerekirse kendimiz yanalım o bayrağı koruyalım' diye ağız birliği yapmıştık çok şükür koruduk. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83