'TÜRK KÜRT KARDEŞTİR, PKK KALLEŞTİR'

Dağlıca'dan gelen 16 şehit haberi üzerine Vatan Partisi ve TGB önderliğinde Alanya halkı Atatürk Heykeli önünde teröre lanet okumak için toplanmaya başladı.

'TÜRK KÜRT KARDEŞTİR, PKK KALLEŞTİR'
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK’lı teröristler yola yerleştirdikleri patlayıcıları, Dağlıca Tabur Komutanlığı’ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlatmıştı. Saldırıda TSK'nın açıkladığı rakamlara göre saldırıda 16 askerimiz şehit olmuş 6 askerimiz ise yaralanmıştı.

Son günlerde artan terör olaylarının üzerine Dağlıca'dan gelen acı haber tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Ülkenin her yerinde teröre tepki yürüyüşleri devam ederken Alanyalı vatandaşlarda sosyal medya üzerinden Vatan Partisi Alanya İlçe teşkilatı ve TGB'nin öncülüğünde örgütlenmeye başlamıştı.



'TÜRK KÜRT KARDEŞTİR PKK KALLEŞTİR'

Sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaşlar Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı ve TGB Alanya Şubesi'nin önderliğinde Alanya Atatürk Heykeli önünde toplanmaya başladılar. Bayraklarla meydana toplanan vatandaşlar teröre tepki için 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Türk Kürt Kardeştir PKK Kalleştir', 'Vatan Sana Canım Feda', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganları atıyorlar. Kalabalık şehitlerimiz için önce saygı duruşunda bulundu daha sonra ise istiklal marşı okundu.

Kalabalığın canlı bahis siteleri sağlanmasının ardından yürüyüş yapılacağı öğrenildi.


Polis Alanya sokaklarında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83