Türk Ocakları'ndan Ramazan Yardımı

Türk Ocakları'ndan Ramazan Yardımı
Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubeleri, “Bu Ramazan’da Elini, Turan Ellerine Uzat” isimli Ramazan ayı yardım kampanyası ile Turan coğrafyasına yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

Türk Ocaklarının resmi internet sitesinde duyurduğu kampanyaya ilişkin bağış kampanyası başladı. Kampanya kapsamında; Irak, Suriye, Kırım, Doğu Makedonya başta olmak üzere Türk dünyasının pek çok noktasına yardımlar ulaştırılacak.

Konuya ilişkin Alanya Şubesi Başkanı Hasan Peker şu ifadeleri kullandı:

“Türk Ocakları, kampanyaya başladığı günden beri bağış, zekât, fitre ve kurban çalışmalarıyla Irak, Suriye, Kırım, Doğu Makedonya (Yörük Türkleri) Türkleri olmak üzere Türk dünyasının pek çok noktasına sizlerden gelen yardımları ulaştırdı.

Yeni başlayan “Bu Ramazanda Da Elini Turan Ellerine Uzat!” ile turan coğrafyasında ne kadar mazlum ve masum soydaşımız varsa hayırlarınızı Ramazan ayında ve sonrasında onlara ulaştıracağız. Türk Ocakları olarak kampanyamız kapsamında yardımlarınızı, banka hesap numaralarımıza ve kredi kartıyla nakdi olarak yapabilirsiniz. Turaneli’ndeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için desteklerinizi bekliyoruz. Yardımlar yerlerine ulaştırıldıkça internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan durum paylaşılmaktadır. Yeni dönemde de T.C. Ankara Valiliği'nin verdiği izinle yardım kampanyamız devam etmekte, Ramazan ayında da fitre ve zekâtlarınız toplanarak soydaşlarımıza ulaşmaktadır.” 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83