Türkdoğan'dan 93.yıl mesajı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Türkdoğan'dan 93.yıl mesajı

 MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın basın açıklaması şöyle:

banner111
Aziz milletimizin dünya tarihinde emsali bulunmayan bir kahramanlık destanıyla bizlere armağan ettiği cumhuriyetimizin ilanının 93. yıldönümünü büyük bir coşkuyla idrak ediyoruz.

Cumhuriyetimiz, 93 yıllık geçmişinde zorlu dönemlerden geçmiş, türlü badireler atlatmıştır. Son örneğine 15 Temmuz gecesi tanıklık ettiğimiz, kardeşliğimize, milli birliğimize ve demokrasimize tehdit teşkil eden hain girişim milletimizin 93 yıl önce Cumhuriyetimizin kurulmasına vesile olan yüksek karakteriyle ve canı pahasına ortaya koyduğu mücadele ile bertaraf edilmiştir. 

Cumhuriyet ve Demokrasimize darbe girişiminde bulunanlara, Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin Büyük Türk Milletinin yanında olduğunu net bir tavır ile göstermiş, “Hiçbir Kalkışma Kabul Edilemez, Darbeye Karşı Devletimizin Yanındayız.” açıklamaları ile bu hain girişimin seyrini değiştirmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz de bugüne kadar yaptığımız gibi milletimizin sarsılmaz iradesinin yanında olarak, Büyük Türk milletinden aldığımız güçle Atatürk’ün İzinde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in Yolunda, Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin emrinde ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. 

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatan savunmasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve değerli ailelerine şükranlarımı sunuyorum."

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83