Türkdoğan, Mehmet Akif'i unutmadı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkdoğan, Mehmet Akif'i unutmadı
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın yayımmlamış olduğu mesaj şu şekilde:

Topraklarımızın işgal altında olduğu yıllarda Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, tarihi boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimizin vatan sevgisini, bağımsızlığa olan düşkünlüğünü, milli mücadele ruhunu, fedakarlığını ve cesaretini en özel şekilde dizelere dökerek Milli Marşımızla ölümsüzleştirmiştir.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy da, Türk Milleti’nin vatan sevgisini ve bağımsızlığa olan aşkını en güzel şekilde anlatmış olduğu İstiklal Marşı’mızı, Türk milletine, cesaret vermek üzere milli mücadele döneminde yazmıştır. 

Milletimizin duygu ve düşüncelerine en iyi şekilde tercüman olmuş, kahramanlığını,  azmini ve cesaretini ölümsüzleştirmiş olan İstiklal Marşı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutsal vatanın semalarında yankılanmaya devam edecektir.

Bizlere her zaman moral ve güç kaynağı olan İstiklal Marşımızın kabulünün 97. Yıl dönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, kurtuluş savaşımızda şehit düşen tüm kahraman askerlerimizi, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83