Türkdoğan: Yücel'in konuşması gerekiyordu

MHP'li Türkdoğan, "15 Temmuz'da AKP'li başkanlar konuştururken Belediye Başkanımızın konuşmasının iptal edilmesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Türkdoğan: Yücel'in konuşması gerekiyordu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Antalya genelindeki AK Partili belediye başkanlarının kürsüde konuşma yapmasına izin veren ama MHP'li Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in konuşma yapmasına izin vermeyenlere tepki gösterdi. Bu konuda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in gerekli olan açıklamayı yaptığını ifade eden MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, "15 Temmuz'da şehitlerimizi anma programına katılırken, Alanya Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın konuşma yapacaklarını biliyorduk. Belediye Başkanımızın yapacağı konuşmanın son dakika programdan çıkarıldığını üzüntüyle öğrendik. Antalya'nın bir çok ilçesinde de mülki idare amiri Kaymakamlar ve o ilçelerdeki belediye başkanlarının konuşma yaptıklarını biliyoruz. Alanya'da da böyle olması gerekiyordu. Konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. MHP'li bir belediye başkanımız var, AK Partili belediye başkanlarının konuşma yaptığı ilçeleri gözönünde bulundurursak Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in de konuşma yapması gerekiyordu" dedi.  

"YENİKAPI RUHUNA GERİ DÖNÜN"

Yücel'in konuşturulmamasına ilişkin de göndermelerde bulunan Türkdoğan, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrinde olan ülkücüler olarak liderimizin izinde, Yenikapı ruhuna bağlı bir şekilde hareket ediyoruz. AK Partili arkadaşlarımızı da Yeni kapı ruhuna davet ediyoruz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 17:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83