Türkdoğan’dan fırınlara ziyaret!

MHP’nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. İlçe Başkanı Türkdoğan, Alanya’da kampanyaya destek veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile tüm Türkiye’de ‘askıda ekmek’ kampanyası başlatılmıştı. İnsanların fazladan ekmek parası ödediği ve ekmekleri askıda bıraktığı kampanyada, ihtiyacı olan vatandaşlar gelerek ekmeklerini alabiliyorlar.

Türkdoğan’dan fırınlara ziyaret!
KAMPANYA SON HIZ DEVAM EDİYOR

Bahçeli’nin talimatı ile başlayan kampanyayı il ve ilçe teşkilatları da yakından takip ediyorlar. MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan da hafta sonu kampanyaya destek veren fırınlara ziyarette bulundu.

Konaklı Mahalle Başkanı Ali Yüksel ve Alanya Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Mustafa Sünbül ile birlikte ziyaret turuna çıkan Türkdoğan, fırınları ziyaret ederek, kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Konaklı Mahallesi’nde bulunan Oba Ekmek Fırını, Öz Karadeniz Fırını ve Halk Ekmek Büfesi’ni ziyaret eden Türkdoğan, kampanyanın son hızla devam ettiğini ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kampanyadan yararlanabileceğini söyledi.


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83