Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nde Alanya farkı

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Türkiye’de 6 tane başarılı kent konseylerini toplantıya çağırdı. İlçe olarak ve bölgesel olarak çalışmalarıyla ön plana çıkan Alanya Kent Konseyi 6 tane Kent Konseyi’nin arasında yer aldı.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nde Alanya farkı
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu ve çağırılan Kent Konseyleri’nin Gençlik Meclisi Başkanlarıyla yaptığı toplantılar sonucunda Türkiye Gençlik Meclisleri Buluşması kapsamında planlamaların ilk ayağı Adana’daydı. 

Alanya Kent Konseyini temsilen Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya’nın katıldığı toplantılar sonrasında Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı  Hüseyin Sözlü ziyaret edildi. Toplantının ikinci aşaması 7-8 temmuzda Eskişehir’de olacak.

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan yaptığı açıklamada, “Alanya Kent Konseyi Türkiye’de çalışmalarıyla büyük bir ivme kazanmıştır. Türkiye’deki bütün illerin ve ilçelerin içinde 6 başarılı kent konseyinin içinde yer almıştır. Bu büyük bir başarıdır. Hedefimiz Türkiye Kent Konseyleri Birliğinin yönetiminde yer almaktır. Alanya’yı en iyi şekilde temsil etmektir. Bu başarının haklı gururunu yaşıyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83