TÜRSAB, göz açtırmıyor

TÜRSAB, bu sabah erken saatlerde yollara düşerek kaçak avına çıktı. Tur acentesi olarak faaliyet gösteren ancak tur satışı dışında çeşitli iş dallarında da aktif olan işletmelere ise uyarı yapılarak tutanak tanzim edildi.

TÜRSAB, göz açtırmıyor

 Denetimlere kapatılan iki tur acentesinin uzun süredir kaçak olarak faaliyet gösterdiği tespit edildi. Denetim ekibi biri 4 yıldır kaçak çalışan işletme olmak üzere iki işletmeyi kapattı ve faaliyetine son verdi.

banner111
TÜRSAB Alanya YTK Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, “Yaklaşık 20 işletmede denetimler gerçekleştirdik. Öncelikle bizimle birlikte bu denetimlerde yer alan Alanya İlçe Bürosu personeline teşekkür etmek istiyorum. Denetlediğimiz işletmeler arasında evraksız ve kaçak olarak faaliyet gösterenleri kapattık. Kaçak faaliyete asla göz yummayacağız” dedi.

FARKLI FAALİYET YAPMASINLAR
Yılmaz, tur acentelerinin kendi faaliyetleri dışında iş dallarında da çalışma yaptığını ifade ederek, “Biz restorancı, taksici tur satmasın diyoruz. O zaman bizim acentelerimiz de kendi faaliyetlerini yapacak. Herkes kendi işini yapacak. Yaptığımız denetimlerde kendi faaliyeti dışında başka alanlarda çalışma yapanlara tutanak tuttuk ve uyarı verdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 17:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83