Ülkü Ocakları hedef belirledi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antalya İl Eğitim Birim Başkanı Mesut Göçük, Alanya Ülkü Ocakları Teşkilatını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları hedef belirledi
Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi."Toplantı bünyesinde teşkilatn yapısı yeni dönem yapılacak faaliyetler çağın getirdiği güncellemeleri teşkilatlarımıza entegrasyonu noktasında Genel merkez ve il çapında ve Alanya özelinde bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlemiştir oluşan bu yeni çerçevede her yaşta vatan ve millet sevdalısı olan vatandaşlarımıza ulaşacağız. 
Kurtarılmış her bir birey,  kurtarılmış bir vatandır düsturuyla her geçen gün çalışmalarımız ivmelenerek devam edecektir. Dahili ve harici her türlü ihanetin karşısında, organize olmuş Milliyetçi Ülkücü hareketin kadroları demirden bir set olarak karşılarına çıkmak için gece gündüz çalışmaktadır. Bizler bu çalışmalarımız ve mücadelemizle varlığım TÜRK varlığına armağan olsun diyebilmiş abilerimizden aldığımız emaneti varlığımızı bu aziz milletin uğrunda harcayarak gelecek nesillerimize her alanda hür , müreffeh bir vatan ve devlet birakacağimiza yemin etmiş kadrolarız . Genel Başkanımız Sn. Olcay Kılavuz’un da ifade ettiği gibi Türk Milliyetçiliğinin siyasi temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluşunun 50. Yılı münasebetiyle 2019 yılına tüm Türkiye'de de olduğu gibi Alanya'da da Ülkü Ocakları mührünü vuracaktır."

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 14:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83