Ülkü Ocaklarından Şehit mezarlıklarımıza bakım

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar'ın öncülüğünde, ülkücü gençler Alanya'nın köylerinde vatan için can vermiş şehitlerimizin, unutulmuş mezarlarını temizleyip, boyayarak tadilat yaptılar.

Ülkü Ocaklarından  Şehit mezarlıklarımıza bakım

 Alanya'lı Jandarma Çavuş Şehit Ahmet Arıkan ve Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Sevimler, ülkenin birliği ve beraberliği doğrultusunda, girmiş oldukları çatışmalar sırasında şehit olmuşlardı. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve genç ülkücüler mezarları ziyaret ederek, sahipsiz bırakılmış mezarlara gerekli bakımı yaptılar. Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar; tadilat çalışmaları için bizzat köylere giderek, şehitlerin mezar taşlarını boyadı. Çınar; 'Ülkü ocakları için, vatanı uğruna şehit olmuş her kahramanımızın değeri büyüktür. Bu nedenle sadece şehitliklerdeki değil, köylerimizde ya da kırsal bölgelerimizdeki unutulmuş şehit mezarlarlıklarını tekrar gün yüzüne çıkartmak ve onların maneviyatına saygıdan dolayı mezarlarını derleyip toparladık. Bu nedenle silinen yazılarını tekrar yazdık, bayraklarını yeniledik, çevre düzenlemesi yaptık.’ dedi.

banner111
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, yaptıkları bu çalışmanın, gittikleri köylerde şehit yakınları ve köy halkı tarafından taktir topladıklarını belirtti.



Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83