Ülkücüler Başkan Yücel'e sahip çıktı

Alanya Ülkü Ocaklar Başkanı Abil Gündoğdu 15 Temmuz'da konuşmasının engellendiğini belirttiği Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanında olduklarını dile getirdi.

Ülkücüler Başkan Yücel'e sahip çıktı
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü Demokrasi Bayramı olarak tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik programında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de konuşma yapacağı yazıyordu ancak Yücel'e konuşması için söz hakkı verilmedi. Alanya halkının tepki gösterdiği bu durum sonrası Yücel'in konuşmaması için Antalya Valiliği'nden belediye başkanlarının konuşmaması ile ilgili jet bir karar alındığı öğrenildi. 

GÜNDOĞDU SERT KONUŞTU

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu Adem Murat Yücel'in konuşturulmaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Gündoğdu, "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası siyasi farklılıkların bir kenara bırakılıp, devlet ve millet iradesi herşeyin üstünde tutulmuş, bunun neticesinde aziz Türk milletinin desteğiyle parti gözetmeksizin bir 'Yeni Kapı Ruhu' oluşturulmuştur. 
Bu hain darbe girişiminin yenilmesi Türk milletinin tekrardan şaha kalkması neticesinde geçtiğimiz 15 Temmuz Günü Anma etkinlikleri düzenlenmiş, milliyetçi-ülkücü camia olarak, parti-ocak ve belediyemiz bu etkinliklerde en ön safta yer almıştır.
Devletin bekası için, devlet büyüklerinin sadık kaldığı 'Yeni Kapı Ruhu' malesef ki kendini bilmez ara kadrolar tarafından bozguna uğratılmaya çalışılmaktadır. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel beyfendi, milliyetçi-ülkücü hareketin bir temsilcisi, Alanya'nın şehrül emini olarak, orada bulunmuş, fakat bir takım oyunlar sonucu, konuşma yapması engellenmiştir. 
Bu tavır neticesinde  bir belediye başkanının değil, aslında Alanya halkının konuşması engellenmiştir! 
Bizler Ülkü Ocakları olarak Alanya halkının temsilcisi şehrül emini Adem Murat Yücel'in daima yanındayız!

Temelinde devlet olan Ülkücü Hareketin her kademesinin hain gecede ve ondan öncede kanlı senaryolara karşı vermiş olduğu mücadele ortadır. Bilge liderimizin kararlı ve cesur duruşu aziz Türk milletinin en büyük güç kaynağı olmuştur! 

Mesele memleket meselesidir. Mesele var olma meselesidir!
Bizler Ülkü Ocakları Olarak, milletimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumlulukların  bilincindeyiz. Devletimizin her kademisininde bu bilinci unutmadan, milli refleks ruhunu bozmadan hareket etmesini istiyor ve bu milli ruhu sabote etmeye kalkanlarıda kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83