Uludağ'dan 'Dedikodu' açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, "Son günlerde kulaktan kulağa yaymaya çalışılan bir dedikoduyla şahsımı yıpratmaya çalışıyorlar" dedi.

Uludağ'dan 'Dedikodu' açıklaması

 Alanya Hal Projesi'yşe ilgili Uldağ'ın açıklaması şöyle: 

banner111
"Geçen dönemki Türkler Belediye Başkanı Sayın Hayri Çavuşoğlu’nun yıllardır Hallerin birleştirilmesi çabasını yakinen bilen birisi olarak ve 2014 seçimlerinden sonra Büyükşehir Koordinatör Yardımcılığında sayın Hayri başkanın mücadelesinin bir temsilcisi olarak bugüne kadar mücadele etmiş birisiyim. Hallerin birleşmesini ve özellikle Gökçeler'e yapılmasını en çok isteyen benim.
Malesef yıllardır üreticinin en çok olduğu Konaklı ve Payallar halcileri ısrarla bir an önce birleşmeyi istemesine rağmen Alanya merkez halinden sadece 3-5 tane halcinin halde ofis olarak kullandıkları yerlerinden gitmemek için rahatlarının bozulmaması için iki buçuk yıldır 100 000 tane çiftçinin mahsülünün değer kazanmasını engellemelerini örtbas etmek için sanki benim projeyi kaydırmaya çalıştığımı yaymaya çalışıyorlar. Ciddi ciddi bir kaç tane büyüğüm arayarak bu iddiayı bana sormaya başlayınca, bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.
Ayrıca buradan özellikle belirtmek ve hassaten vurgulamak istiyorum. Bu ihaleye çıkan proje tüm halcilerin 2.5 yıldır onlarca toplantı yapılarak sayın Menderes Başkanın siyasi nezaket göstermesi sonucunda ALTSO tarafından çizilen bir projedir.
Buradan sesleniyorum; lütfen kimse Hal Projesi üzerinden siyaset yaparak beni yıpratmaya çalışmasın. Hal’in ihalesi yapıldı ve temel atma tarihi belli oldu. Tüm Alanyamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun.
10 Aralık'ta temeli atılacak olan Hal Projesinin temel atma törenine tüm halkımız davetlidir
Son olarak özellikle şunu belirtmek İstiyorum. Üç beş tane kendi keyfini düşünen Hal komisyoncusu yüzünden 100 000 tane çiftçinin geleceği engellenemez. Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek."

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83