Ünalan'dan kermes teşekkürü

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Ahmet Ünalan dün Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.

Ünalan'dan kermes teşekkürü



Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nde dün renkli bir kermes düzenlendi. Kermese, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya siyasi parti temsilcileri katıldı. Okul Müdürü Ünalan Okul Aile Başkanı Serdar Sönmez ve Okul Aile Birliği üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.



Ünalan, “Okul Aile Birliği öncülüğünde düzenlemiş olduğumuz kermesimize katılarak bizleri onurlandıran Alanya Belediye Başkanı Sn. Adem Murat Yücel ve ekibine ALTSO Başkanı Sn. Mehmet Şahin ve ekibine, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin Er ve Şube Müdürlerimize Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Sn. Mustafa Toklu ve ekibine, MHP Alanya İlçe Başkanı Sn. Mustafa Türkdoğan ve ekibine, CHP Alanya İlçe Başkanı Sn. Sefa Çorbacı ve ekibine, MÜSİAD Alanya temsilcisi Sn. Mustafa Durusoy ve ekibine ve Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Serdar Sönmez ve Yönetim Kurulumuza ve özellikle katkı sağlayan tüm velilerimize, misafirlerimize ayrıca öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83