'ÜNİVERSİTELERE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK'

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

'ÜNİVERSİTELERE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK'

 Ziyarette Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Kaymakam Tanrıseven’e yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı olarak bilgi verdi. Rektör Pınarbaşı “Sayın Kaymakamımız Üniversitemiz için yapılan çalışmalarda her zaman bizlere destek oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
TANRISEVEN “ÜNİVERSİTEMİZ İÇİN BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin Alanya için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi için gerek arsa tahsisi, gerekse karşılaştığı tüm sorunlarda sonunu kadar destek vereceklerini söyledi.
Tanrıseven şunları kaydetti: “Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitemizin en büyük hamisi,  Üniversitenin kuruluşunda büyük emeği geçen Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve yerelde ise bizler, gerek Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitemizin gerekse Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitemiz için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her zaman üniversitelerimizin yanında olacağız.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83