VATAN'DAN CLK'YA MESAJ

Vatan Partisi, bugüne dek "Kayıp-Kaçak Bedeli" ve "Dağıtım Bedeli" adıyla haksız yere tahsil ettiği paraların iadesi için CLK'ye "İyi niyetini göster" mesajı verdi.

VATAN'DAN CLK'YA MESAJ

Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Alanya'ya elektrik veren CLK AKEDAŞ firmasının şişirilmiş fatura bedellerini takside bağlayıp tahsil edeceğini açıklamasını eleştirdi. "Bu çözüm önerisi neticede vatandaşın kullanmadığı bir şeyin parasını satıcıya öyle veya böyle ödemesi yoludur ki bu durum vatandaşın mağduriyetine önleyemez" diyen Kurtoğlu, şunları söyledi: "Yapılması gereken şudur. CLK AKEDAŞ firması, vatandaştan daha önce 'kayıp-kaçak' adı altında tahsil ettiği haksız paraları geri ödemelidir. 'Kayıp-kaçak bedeli' tepkilere neden olunca bu sefer aynı haksız para tahsilatını 'dağıtım bedeli' adı ile üstelik artırarak almaya başladı. Bu şirket, aldığı elektriğin fiyatı düşmesine rağmen faturalanma fiyatını hiç düşürmedi. 

banner111
'CLK BIYIK ALTINDAN GÜLÜYOR' 

Vatandaşa, bugüne dek tahsil edilen haksız paraların Tüketici Hakları Derneği vasıtasıyla geri alması tavsiye ediliyor ancak bu hukuki süreç hayli uzun sürdüğü için, CLK da bunu bildiği için şimdi bıyık altından gülüyordur. Eğer CLK iyi niyetli ve basiretli bir firma ise haksız tahsil ettiği ve vatandaşa hukuki yoldan alabileceği söylenen fazla tahsil edilen bu haksız para miktarlarını geri vermelidir. Bu bedeller CLK'nın bilgisayarlarında her abone için ayrı ayrı mevcuttur. Şimdilik tek gerçek çözüm budur. Bu uygulama dışında yapılacak veya önerilecek her şey vatandaşı kandırıp dolandırmaktır."

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83