Vatan Partisi Alanya ‘Bilgilendirme Masası’nı açtı

Vatan Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Hasan Faruk Kurtoğlu Atatürk Caddesi Mola Kavşağı Atatürk Anıtı karşısına bilgilendirme masası açtı.

Vatan Partisi Alanya  ‘Bilgilendirme Masası’nı açtı

Düzenlenen törenle açılan Vatan Partisi Bilgilendirme Masası’nda açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Hasan Faruk Kurtoğlu, “Bilindiği gibi halkçı kamucu üretimden yana Atatürkçü  programa sahip tek parti Vatan Partisidir. Bu nedenle yapacağımız ve yapmayı söz verdiğimiz her şey bu programa uygun olacaktır. Gördüğünüz gibi bir biri ile ittifak kurmuş partiler iki cephe oluşturmuş. AKP ve MHP Cumhur ittifakı,CHP,İP,HDP Millet ittifakı diye vatandaşın karşısına cıktılar ve bu ittifakları kuran partiler devlet hazinesinden senin paran olan 772 Milyon lirayı aldılar ve bu senin alın terin olan paraları seçim çalışması yapıyoruz diye çarçur ettikleri gözlerimizin önündedir. Bu konuda fazla söze gerek bırakmayan manzaralara her gün şahit oluyoruz” dedi.

“TÜRKİYE ARTIK BORCU BORÇLA ÇEVİREMİYOR”

Türkiye’nin borcunun arttığının altını çizen Kurtoğlu, “Böyle gitmeyeceği açık seçik ortadadır. Türkiye artık borcu borçla çeviremiyor. İflaslar, kapanan fabrikalar, işten atılan emekçiler, ürünü tarlada kalan çiftçiler, siftah etmeden akşamı eden esnafımız… Böyle gitmez. 1980’ den beri iktidar koltuğuna oturanlar Amerika’nın dayattığı programı uyguladılar. Üretimi yıkıma uğrattılar. Ülkeyi borca batırdılar” şeklinde konuştu.

banner111

CUMHUR İTTİFAKI CUMHURA KARŞI

Cumhur ittifakının milleti böldüğünü vurgulayan Vatan Parti’nin Alanya Adayı Kurtoğlu açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: “Cumhur ittifakı Cumhura karşı. Millet ittifakı Milleti bölüyor. Ak Parti seçenek değil, ülkeyi borç batağına soktu. CHP-İyi Parti seçenek değil, HDP /PKK ittifakın sonu karanlık. İşte karşımıza çıkan bu çatal çıkmazdan çıkış yolu olarak Türkiye’nin önümüzde tek seçenek var. Bu altın fırsat Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi’nin zamanı geldi. Bu ağırlaşan şartlar altında, Belediye Başkanlığı olarak süratle yapacağımız uygulamalar şunlar olacaktır.

1-Belediyenin bütün imkan ve kabiliyeti ile üretimin artırılması ve kalitesinin yükseltilmesi için üreticimizin yanında olacağız.

2-Suyumuz toprağımız, denizimizin ilçemizin temizliği en başta gelen görevimiz olacak

3- Çocuklarımız ve gençlerimizin okula ve eğitim kurumlarına ulaşımından ücret alınmayacak. Ulaşım maliyetlerini düşürmek için, ücretli taşımacılık kademeli olarak belediye araçları ile yapılır hale getirilecek.

4-Daha evvel belirttiğimiz gibi, belediye bütçesi toplantıları halka açık yapılacak, mali tablolar ışıklı panolarda ilçe hükümet meydanında halka sunulacak.

5-Alanya da sokakta evsiz barksız, aç, açık hiçbir insan olmayacak Barınma evleri, aş evleri ile bu sorun çözülecek.

Alanya’mız ve insanımız hayati önemdeki bu görevleri yerine getirmekte hiçbir tereddüt göstermeyeceğimizi halkımıza buradan söz veriyoruz”

          

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83