'Vatanın her yerinde göreve hazırız'

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile İzmir'in Tire ilçesine atanan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretlerinde bulundu. Kaymakam Tanrıseven, "Vatanın her yerinde göreve hazırız" dedi.

'Vatanın her yerinde göreve hazırız'

 Yayımlanan son kararname ile İzmir'in Tire ilçesine atanan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Tanrıseven, Alanya Belediyesi, Alanya Adliyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya Gazeteciler Cemiyetine veda ziyaretinde bulundu. İlk olarak Alanya Belediyesini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven'i Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kapıda karşıladı.

banner111
BAŞKAN YÜCEL "YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZ OLDU"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e Alanya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kaymakamımız ile görev yaptığımız süre boyunca istişare içinde çalıştık. Yoğun çalışmalarımız oldu. Sayın Kaymakamımıza ilçemize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "BÜTÜN ZORLUKLARI AŞTIK"

Alanya’da 2.5 yıl görev yaptığını ve bu süre içinde her kurumla olduğu gibi Alanya Belediyesi ile de uyum içinde çalıştıklarını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Belediye Başkanımızla görev yaptığımız süre içinde uyumlu çalıştık. Halkla ve kurumlarla hep iç içe olduk. Bütün zorlukları aştık. Birlikte, Alanya tarihinin en kötü döneminde Alanya için çalıştık. Aklımızda hep Alanya vardı. Birlikte çalışmaktan mutlu olduğum Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum" dedi. 

KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN ADLİYEYE ZİYARET 

Ziyaretlerine Adliye ile devam eden Kaymakam Tanrıseven, ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın'ı ziyaret etti. Başsavcı Taşkın'dan sonra sırasıyla; 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Çolak, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Selim Karakuzu ve 7. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Seval Vidinli'yi de makamlarında ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, "Vatanın her yerinde göreve hazırız" dedi.

TANRISEVEN "VATANIN HER YERİNDE GÖREVE HAZIRIZ"

Devletin verdiği her yerde görevini en iyi şekilde yapacağını belirten Kaymakam Tanrıseven, "Devletimizin verdiği görev her şeyden önce gelir. Bu vatanın her yerinde göreve hazırız. Ben çalıştığım süre boyunca kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Çok güzel çalışmalara imza attık. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın ve Mahkeme Başkanları da Kaymakam Tanrıseven'e görev süresince Alanya'ya verdiği emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN KOLLUK KUVVETLERİNİ UNUTMADI

Adliye ziyaretinden sonra kolluk kuvvetlerini de ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na da veda ziyaretinde bulundu.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulunan Kaymakam Tanrıseven, İstanbul'da yaşanan patlama olayından sonra şehit düşen polislerimizin üzüntüsünü İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ile paylaştı.

TANRISEVEN "PATLAMALAR TÜRK MİLLETİNİ YILDIRAMAZ"

Türk Polis Teşkilatı ve milletimiz adına üzücü bir gün geçirdiklerini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, "Patlamalar Türk Milletini yıldıramaz. Aksine daha da güçlü kılar. Bu olaylar ne Devleti ne de Milletimizi yıldıramaz. Türk Milleti her zaman sizlerle birlikte. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, "Sayın Kaymakamımız öncülüğünde ve direktifleri doğrultusunda çalışmalar yaptık. Amacımız Alanya'nın huzuru ve güveniydi. Kaymakamımıza bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

TANRISEVEN "ÖZVERİYLE GÖREV YAPMAK ÖNEMLİ BİR UNSUR"

İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, "Zor bir dönemde görev yaptık. O zorluklara rağmen kimsenin burnu dahi kanamadı. Jandarmamız özveriyle çalışıyor. Jandarma ekipleri ile uyum içerisinde çalışmalar yaptık. Görev süremiz boyunca özveriyle görev yapmak önemli bir unsur" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN AGC'Yİ ZİYARET ETTİ

TANRISEVEN "ALANYA'MIZ BİR MARKA"

Son olarak Alanya Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

İki sene önce tanışmaya geldiğim AGC'ye bugün veda etmek için geldim diyen Kaymakam Tanrıseven, "Alanya medyası çok gelişmiş düzeyde. Sürekli gelişiyor. Bizler de Kaymakamlık olarak sizlere katkıda bulunduk. Farklı kesimlerle ilgili araştırmalar yaparak sizlerle paylaştık. Yaptığımız çalışmaları tanıttınız. Gazetecilerimiz hep Kaymakamlığı destekledi. Cemiyetimizi ve Başkanımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Alanya'mız bir marka. Bu markanın değerini arttıracak yayınlar önemli. Alanya'nın huzur ve güven kenti olduğunu gösterme açısından bu çok önemli. Birtakım olumsuzluklar oldu fakat, kimsenin burnu dahi kanamadı. İlk geldiğim gün Alanya Türkiye'nin Miami’sidir diye söylemiştim. Nitekim Antalya Büyükşehir'in girişimleriyle Antalya ve Miami kardeş şehir oldu. Alanya, Antalya'nın bir parçasıdır. Bu potansiyel bizde mevcuttu ve açığa çıktı. 49 il ve 3 Büyükşehir'i geçmemiz bakımından incelendiğinde, Alanya Türkiye'nin dünyaya açılan penceresidir. Her zaman Alanya'yı tanıtma gayreti içerisinde olduk. AGC'ye, gazetelerimize ve televizyonlarımıza teşekkür ediyorum. Alanya medyasını unutmak mümkün değil. Alanya medyasını da takip etmeye devam edeceğim. Alanya ile yollar nerede kesişir tekrar bilmiyorum ama tekrar çalışmayı temenni ederim" dedi.

"SİZLERLE ÇALIŞMAK BÜYÜK BİR KEYİFTİ"

Ziyaretinden dolayı teşekkür eden AGC başkanı Mehmet Ali Dim de şunları söyledi: "Bu görevler gelip geçicidir. Dostluklar bakidir. İlk geldiğinizde ve geçmişinizi incelediğimizde ilk göze çarpan gazeteci olmanızdı. Gazeteci olmanız bize kıvanç kaynağıydı. İki yıl bir şehir için kısa bir süre. Görev süreniz boyunca bir takım talihsiz olaylar geçirdiniz. Ama güzel şeyler de oldu. Lavrov’u Alanya'da ağırlamanız en güzel günlerden bir tanesiydi diyebilirim. Alanya medyası elinden geldiğince yanınızda oldu. Allah razı olsun sizin de destekleriniz unutulmaz. Birçok organizasyonda da birlikte olduk. Sizlerle çalışmak büyük bir keyifti. Bu bir nöbet değişimidir. Şanlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde görev yapmak büyük bir onurdur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83