Vergi haftasını kutlayacağız

Alanya’da Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Vergi haftasını kutlayacağız

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin tüm toplum kesimlerine benimsetilmesi amacıyla, 27 Şubat-05 Mart 2017 tarihleri arasında 28. Vergi Haftası kutlanacak.

banner111
ETKİNLİKLER 27 ŞUBATTA BAŞLIYOR

27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 09:00'da Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni ile başlayacak olan etkinlikler, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etmesi ile devam edecek. Hafta boyunca vergi dairesi personelleri muhtelif okullardaki öğrencileri vergi konusunda bilgilendirecek. İlköğretim öğrencileri Vergi Dairesini ziyaret etmesi ve hafta içerisinde gerek yerel televizyonlar da gerekse de yerel basın organlarında vergi haftası ile ilgili açıklamalar ve basın bildirileri yapılmasıyla etkinlikler son bulacak.


KALİTELİ HİZMET SUNMAK ALANYA VERGİ DAİRESİNİN MİSYONU

Kamu hizmetlerinin kaynağını yaratmak için öncelikle vergi kayıp ve kaçağını önlemek, vergiyi tabana yaymak Alanya Vergi Dairesinin en önemli hedeflerinden biri. Toplumsal refahın arttırılmasına destek vermek üzere yeterli geliri Adalet, Tarafsızlık ve Verimlilik ilkeleri çerçevesinde toplamak, mükelleflerimizin vergiye uyumunu sağlayarak onlara kaliteli hizmet sunmak Alanya Vergi Dairesinin misyonu olacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83