YANAN YERLER RANTA KURBAN GİTMESİN

Alanya’da dün gece ve bugün çıkan yangınlar hakkında yorum yapan BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım yanan yerlerin ranta dönüşmesi halinde asıl yangının o zaman çıkacağını söyledi.

YANAN YERLER RANTA KURBAN GİTMESİN
Alanya’da dün gece bugün toplam 5 farklı noktada yangın çıktı. Yangınların bahis siteleri bu denli artması akla sabotaj ve rant iddialarını da getirdi. Yangınlar hakkında konuşan BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, “Alanya’da ciğerlerimiz yanıyor içimiz kan ağlıyor.
İnşallah herhangi bir namussuzun ekmeğine yağ sürmez bu yangınlar. Malum yangın yeri manzarasıyla çok çok güzel bir yer.
Sayın Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye’si de gerekeni yapar. İnşallah birileri burayı bize zamanla unutturup villalar dikilmez. Biz işte o zaman ayağa kalkarız, asıl yangın o zaman çıkar. Burada sabotajda varsa iyi araştırıp analiz edilmeli. Öyle bir sigaradan çıkacak bir yangın değil bu. Alanya halkıyla Alanya için Alanya’nın geleceği için buraların ranta kurban gitmemesi gereken yapılmalı. Aksini kimse düşünmesin.  Aksi olursa Sayın Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de Sayın Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven’in de karşısında oluruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 18:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83