Yarışmaya başvurular başladı

Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Uluslararası Alanya Turizm Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı.

Yarışmaya başvurular başladı
Bu yıl 25-27 Haziran tarihleri arasında yapılması planlanan 18. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan “14. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın son katılım tarihi 15 Haziran 2018 olarak belirlendi. TFSF’nin de (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) onayladığı yarışmaya, Türkiye’nin her yerinden çok sayıda fotoğraf sanatçısı ilgi gösteriyor.

YARIŞMADA ALANYA’NIN TURİZMİ, TARİHİ, KÜLTÜRÜ VE DOĞASI FOTOĞRAFLANACAK

Küratörlüğünü AFSAK’ın (Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü) yaptığı 14. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda sanatın bütün dallarında olduğu gibi, Fotoğraf Sanatı’na da katkı sağlayan Alanya Belediyesi, bu yarışmayı öncekilerden farklı bir anlayış ve biçimde düzenliyor. Konularını Alanya’da Turizm, Alanya’da Tarih ve Kültür, Alanya’da Doğa olmak üzere 3 temada toplayan Alanya Belediyesi, bu doğrultuda fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmayı, fotoğraf ve fotoğrafçı arasındaki ilişkinin niteliğini güçlendirmeyi ve bir anlamda da fotoğrafçıları ödüllendirmeyi amaçlamaktadır.

Yarışmanın iletişim merkezi Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüdür.

Müdürlük İletişim Numarası: 0 242 511 12 98

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83