Yasa dışı tur satışına darbe

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Yöre Temsil Kurulu (YTK) Üyesi Kerim Yılmaz, hanutçu ve kaçak tur satışı yapanlara göz açtırmayacaklarını söyledi

Yasa dışı tur satışına darbe

 Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Yöre Temsil Kurulu (YTK) Üyesi  Kerim Yılmaz, TÜRSAB Alanya YTK olarak Alanya İlçe Turizm Müdürlüğü ekipleri ve kolluk kuvvetlerle beraber hanutçu ve yasa dışı tur satışı yapanlara karşı mücadele başlattıklarını açıkladı. Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

banner111
"Değerli turizmciler sevgili Alanya ticaret erbabı. Dün itibariyle TÜRSAB Alanya YTK olarak Alanya İlçe Turizm Müdürlüğü ekipleri ve kolluk kuvvetleriyle beraber sahillerde büyük bir hanutçu ve yasa dışı tur satışı temizliği başlatmış bulunmaktayız. Turist kılığına giren TÜRSAB ekibimiz sahillerdeki kim oldukları belli olmayan kişileri iş başında tespit ediyor ve tutanak düzenliyor. Son operasyonda Gürcistan uyruklu bir kişi tutanak tanzim edilerek jandarmaya teslim edilmiştir. Sahillerde başlattığımız süpürge operasyonları devam edecek. Alanya’mızı tertemiz yapacağız. Sahilde güneşlenen ve dinlenen turisti kaçak tur satışı adı altında rahatsız eden şahısları vatandaşlarımızın ihbar etmelerini rica ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83