'YAŞLILAR BEREKET UNSURUMUZDUR'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 18-24 Mart “Yaşlılara Haftası” ile ilgili mesaj yayınladı.

'YAŞLILAR BEREKET UNSURUMUZDUR'

 İlçe Kaymakamının mesajı şöyle:

banner111
'Bizlerin yetişmesinde ve sahibi olduğumuz değerlerimizin kuşaktan kuşağa sağlıklı bir şekilde aktarılmasında büyük katkısı olan, geçmişle gelecek arasında köprüler kuran büyüklerimize duyduğumuz minnet duygusunun bir göstergesi olarak, 18-24 Mart tarihlerini “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlamaktayız.

Her insan için, değişik anlamlar içeren yaşlılık, çok özel bir yaşam evresi ve herkes tarafından, saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir süreçtir. Millet olarak, değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcıları, baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir.

Toplumumuzda “Bereket unsuru” olarak gördüğümüz yaşlılarımızı, sadece bir gün değil, her zaman hatırlamamız gerektiği gerçekliğinden hareketle bizleri bugünlere ulaştıran, tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı Haftası”nı kutluyorum. Bu vesile ile yaşlılara duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek ömürlerinin her gününü ve her anını, sağlık, mutluluk ve huzurla yaşamalarını diliyor, saygılar sunuyorum.'



Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83