Yaylalı Mahallesi'ne hizmet yağmuru

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde yapımına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaylalı Mahallesi'ne hizmet yağmuru
Başkan Yücel, “Yaylalı mahallemize halkımızın düğün, toplantı gibi etkinliklerini yapabilecekleri 300 kişilik bir salon ve muhtar evi inşa ediyoruz. Salonumuzun etrafında da kamelya ve çocuk oyun grupları ile geniş bir sosyal donatı alanı oluşturacağız. Şimdiden Yaylalı halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
Alanya Belediyesi şehrin her yerinde sosyal alanları arttırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yaylalı Mahallesi Söylemezler mevkiinde projelendirilen Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi inşaatına başlandı. Çalışmaları yerinde denetleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda “önce insan” odaklı belediyecilik anlayışımızla şehrimizin her bölgesinde sosyal alanları çoğaltacağız.” dedi.

300 KİŞİYE HİZMET EDECEK

Alanya Belediyesi tarafından Yaylalı Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi, 300 kişiye aynı anda hizmet edebilecek. Bölgedeki vatandaşların düğün, cenaze, toplantı gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri salonun etrafında sosyal donatılar da olacak. Çocuklar için oyun gruplarının yer alacağı 3 bin m2’lik alanda yetişkinler için de kamelyalı dinlenme yerleri oluşturulacak.

MUHTAR ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e inşaat alanındaki incelemesinde eşlik eden Yaylalı Mahalle Muhtarı Sait Şahin, mahalleye kazandırılacak olan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi projesi için Başkan Yücel’e teşekkür etti. Muhtar Şahin; “Yaylalı mahallemiz Başkanımız sayesinde hizmet gördü. Bölgedeki vatandaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği böylesine modern ve kullanışlı bir tesisi mahallemize kazandırdığı için Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.

YÜCEL: “SALONUMUZ BÖLGEDEKİ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

İnşaat alanını inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Nüfus yoğunluğu yüksek, yerleşim alanının çok olduğu ve ihtiyacı olan kırsal mahallelerimizde sosyal donatı alanları ve temel alt yapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda Yaylalı Mahallemizdeki vatandaşlarımızın ihtiyacı olan çok amaçlı bir salonu hizmete kazandırıyoruz. Temelini attığımız projemizi yılbaşından önce hizmete açmayı hedefliyoruz. Şimdiden Yaylalı’daki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83