'YENİ HALİN YERİNE ÇEKİMSER KALDIK'

CHP'li Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Alanya ile ilgili alınan kararları açıkladı

'YENİ HALİN YERİNE ÇEKİMSER KALDIK'
Alanya Belediye Meclisi ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi CHP'li Erkan Demirci, Büyükşehir Meclisi'nde Alanya'ya ilişkin alınan kararları değerlendirdi. Gündemin 18. maddesinde Türkler Mahallesi'nde daha önce tahsisi yapılan alana ilave olarak ormandan yer tahsisi yaptırılarak kazanılacak alan bütününde yeni Toptancı Hali yapılmasına ve yeni hal yapılana kadar eski hallerin faaliyetlerini sürdürmesine karar verildiğini söyleyen Demirci, "CHP Grubu olarak bu maddede çekimser oy kullandık" dedi.

KESTEL'DE İŞLEM TAMAM!

Gündemin 38. maddesinde Kestel Mahallesi 1/5000 ölçekli revizyon imar planında yapılan tadilatların görüşülerek oybirliği ile kabul edildiğini söyleyen Şehir Plancısı Erkan Demirci, "Gündemin 50. maddesinde, daha önce alınan imar komisyonu kararı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na gönderilen Kestel 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planları İmar ve Şehircilik Dairesi Raporu ile meclis gündemine alınmış ve oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 51. maddesinde Cikcilli'de Gümüşdere ile yeni 50 Metrelik Yol çevresini kapsayan yaklaşık 185 dönümlük alanda hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği oybirliği ile kabul edilmiştir" diye konuştu.

PARKOMATLAR BÜYÜKŞEHİR'İN

Demirci ayrıca Atatürk Bulvarı, Şevket Tokuş Caddesi ve Ahmet Tokuş Bulvarı üzerindeki otoparkların 1 Ocak 2016 tarihinden başlamak üzere Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANET AŞ'ye 5 yıl süre ile kiralanması hususunun da oybirliği ile kabul edildiğini kaydetti. Alınan kararların Alanya için hayırlı olmasını dileyen Demirci, "Cikcilli ve Kestel'in 1/1000 ölçekli uygulama imar planları büyükşehir prosedürü tamamlandıktan sonra askıya çıkmak üzere Alanya Belediyesi'ne gönderilecektir. İlgililerin askıya çıkan planları Alanya Belediyesi'nden takip etmeleri gerekmektedir" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83