Yeni hastanenin çevresi gelişiyor

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında ALKÜ bahçesine ve otobüs duraklarına oturma bankı ve çöp kovaları yerleştirildi.

Yeni hastanenin çevresi gelişiyor

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler ekipleri, park, kaldırım ve refüjlerdeki bitki ve çiçeklerinin mevsimlik bakımını dikimini yaparken, kurumların ve vatandaşların taleplerini de anında karşılıyor. Bu kapsamda ALKÜ bahçesine ve otobüs duraklarına oturma bankı ve çöp kovaları yerleştirildi.

banner111
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Alanya Alaaddin Keykubat üniversitesi Alanya eğitim ve araştırma hastanesinin bahçesine ve otobüs duraklarına vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için bank ve çöp kovaları monte edildi. Bu tür çalışmaların insan yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda devam edeceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, önceliklerinin her an her yerde vatandaşlarımıza hizmet etmek olduğunu söyledi.

Hastane bahçesinde ve otobüs bekleyen vatandaşlar belediyenin bank hizmetinin çok yerinde olduğunu belirterek, “Başkanımıza ve Alanya Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” diye konuştular.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 11:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83