YEŞİLDAL'DAN GÜNEY'E: SEVGİLİ BAKANIN SENİ KURTARABİLECEK Mİ?

Antalya BŞB Alanya Hizmet Birimi Koordinatörü Hüseyin Güney’in dünkü açıklamalarına sert tepki veren CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, "Dosyan anayasa makemesinde, sevgili bakanın seni kurtarabilecek mi?" dedi.

Güney’in “Yeşildal, ihaleye fesat karıştırma, kamuoyunu zarara uğratma gibi iddialar ile yargılanan, partisinin milletvekili Mustafa Akaydın dönemi ile bizim dönemimizi karıştırmasın. Yandaşlarını belediyeye doldurma, belediye kaynaklarını yandaşlarına akıtma dönemi 30 Mart 2014 tarihi ile son bulmuştur” sözlerine Yeşildal bugün yaptığı basın açıklaması ile yanıt verdi.

’17-25 ARALIK’IN HESABINI VER’

Hüseyin Güney’e yönelik eleştirisinde Antalya’nın çıkarlarını Alanya’dan önde tuttuğunu iddia eden Yeşildal, “Siz hangi çukurdan konuşuyorsunuz? 4 bakanınız niye istifa etti? Ayakkabı kutularından çıkan paraları yatak odalarından çıkan kasaları unuttuğumuzu mu sanıyorsunuz? O bakanları niye aday gösteremediniz? Siz önce 17-25 Aralık’ın hesabını bir verinde öyle konuşun” dedi.

‘DOSYAN ANAYASA MAHKEMESİNDE’

Güney’e sorularla yüklenmeye devam eden Yeşildal, “Siz kamu görevlisi misiniz yoksa siyasetçi misin? Kamu görevlisiysen sus, yok eğer siyasetçiysen çık karşıma. AK Parti’nin arpalığından işgal ettiğin makamdan siyaset yapma. Hala kendini ilçe başkanı mı sanıyorsun? Sen önce görevlendirme belgeni göster, nereden kaç para maaş aldığını açıkla. Çok değil 25 gün sonra müfettişler hepsini saptayacak. Ayrıca hatırlatayım dosyan anayasa mahkemesinde. Bakalım sevgili bakanın seni kurtarabilecek mi?” şeklinde konuştu.

‘BECERİKSİZLER’

2 Kasım’da işgal ettiğin yerden ineceksin diyerek Güney’e gönderme yapan Yeşildal, “Hala iktidar sarhoşluğundasınız. İktidardan indiğinizin farkında değilsiniz. Beldelerde suyu çeşmelerden akıtamayan beceriksizlik abidesi yönetiminiz, köylerde bahçe sulanmasından dolayı suyun yetişmediğini çıkıp söyleyebiliyor. Köylerde geçen sen bahçe yok muydu? Bahçeler sulanmıyor muydu? Üstelik bu sene Alanya o kadarda yağış aldı. Partizanlığınız yüzünden tecrübeli elemanları görevden aldınız. Yerlerine tecrübesiz elemanları getirdiniz. Su da bu yüzden akmıyor, arıtma da bu yüzden doğu çalışmıyor. Bütün yaz boyunca insanlar kokudan sinekten ve susuzluktan sizin partizanca atamalarınız yüzünden bunaldı. Belediye’yi iş bulma kurumuna çevirdiniz. Çıkardığınız büyükşehir yasası ile Alanya’daki vatandaşlardan çevre temizlik vergisi alıyorsun. İnanmayan su faturasına baksın. Alanya’ya ana yollar dışında Alanya Belediyesi mi temizliyor yoksa Büyükşehir mi? Temizliği Alanya Belediyesi’ne yaptır parayı büyükşehir alsın. Bu mudur sizin Alanya sevginiz? Şimdi diyecekler havuzda para toplanıyor sonra ilçelere dağıtılıyor. Dağıtanın adaletli dağıttığını nereden bileceğiz?” diyerek sert konuştu.

‘NE MUTLU CHP VAR’

Yeşildal konuşmasının son bölümünde , “2 Kasım’da yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Sandıkta güller açacak. Barış ve sevgi dolu bir Türkiye olacak. Hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir Türkiye olacak. Bağımsız yargı önünde herkesin hesap verebildiği, herkesten hesap sorulabilen bir Türkiye olacak. CHP iktidarı yakın sen üzülme Türkiye. Ne mutlu ki önce Türkiye diyen bir CHP var.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83