Yiğit odanın rekor borcunu bitiriyor

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, bugün Kestel, Konaklı ve Avsallar pazarında bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Yiğit odanın rekor borcunu bitiriyor

 Esnafların herbirisiyle tek tek tokalaşıp taleplerini dinleyen Yiğit'e esnaflarda tam destek verdi. Göreve geldiği 3.5 yılda tüm çalışmalarını üye odaklı olarak yaptığını ve üyelerinin sorunlarını bire bir yanlarına giderek dinleyip çözdüğünü söyleyen Başkan Yiğit, "3.5 yıl boyunca güzel bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Bugün de hep üyelerimizin taleplerini dinlemek hemde bayramlarını kutlamak için onları ziyaret ettim. Bundan sonra da her zaman olduğu gibi üyelerimin yanında olacağım. Onların bir sorun ve sıkıntısı olduğu gibi yumruğumu her zaman masaya vuracağım" dedi. 

banner111
'BORÇTAN DOLAYI HURDA MOTORU BİLE SATAMADIK'

Odanın bu zaman kadar ki mali durumuyla ilgili de konuşan Başkan Yiğit, "Biz odayı devir aldığımızda borç 1 milyon 133 bin TL'ydi. Kasım ayına geldiğimizde odamızın borcu tamamen bitecek. Yapılandırma yaptık. Kasım ayında son taksidi ödediğimizde sıfır borcu olan bir odamız olacak. Biz göreve geldiğimizde odanın borcundan dolayı, odaya ait olan eski hurda bir motor vardı onu bile satamadık. Odanın tapusunun üstüne dahi icra çıktı. Allahın izniyle tamamen borçsuz ve tertemiz bir oda yapacağız' dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83